Předchozí
keyboard_arrow_left
Další
keyboard_arrow_right
PAK CHOI Hrnec 3,7 l s poklicí 24 cm COOKINI
1 034,50 Kč
Odkaz
HTXA1216-CX [002O2E]
Symbol
WNHH-24S
čárový kód
5902643381216
Barva
černá
Délka [cm]
33.00
Šířka [cm]
24.00
Výška [cm]
11.00
Průměr [cm]
24.00
Kapacita [l]
3.70
Čistá hmotnost [kg]
2.200
Celková hmotnost [kg]
2.850
Jakýsi balíček
barevný rámeček
Styk s potravinami
Ano
Materiál
nerezová ocel
Typ obalu
barevný rámeček
Litinový hrnec ze série PAK CHOI od společnosti COOKINI. Vyroben z ultralehké litiny. Rovnoměrné rozložení tepla má na svědomí 3,5 mm zesílené dno. Inovativní nitridační úprava NITRIDING chrání hrnec před korozí/rezivěním. Má skleněnou poklici s rukojetí z nerezové oceli. Zdravé a na dlouhá léta!!! DÉLKA: 33,00 cm ROZMĚRY: 24,00 cm VÝŠKA: 11,00 cm / S POKLIČKOU: 19CM S OBALEM
Tepelný šok litinového nádobí je velmi nebezpečný. Po vaření nechte nádobí vychladnout a teprve poté jej umyjte, nejlépe ručně. Vaření pokrmů obsahujících kyseliny, alkohol nebo velké množství cukru může být rovněž nebezpečné pro cenné vlastnosti litinového povrchu. Rajčatová šťáva nebo víno mohou poškodit ochrannou vrstvu na dně litinového hrnce. Aby byl litinový hrnec v takových případech opět lesklý, kluzký a hladký, je třeba jej vyčistit a znovu chránit olejem nebo konzervovat vypálením. Při smažení v litinovém hrnci můžete používat kuchyňské náčiní z jakéhokoli materiálu, protože litina je velmi odolná. Nejlepší však budou silikonové a dřevěné špachtle. Protože litinové nádobí může být citlivé na vlhkost, nesmíte zapomenout ho po každém použití důkladně vysušit. K tomu můžete použít papírovou utěrku, hadřík nebo pánev položit na teplý hořák. Aby nádobí nezrezivělo, měly by být litinové pánve skladovány na suchém místě. Litinová pánev také zůstane dlouho funkční, pokud ji řádně vyčistíte. Nesprávné čištění ji může poškodit nebo dokonce zcela zničit!
Pokud je litinová pánev velmi znečištěná, zalijte ji horkou vodou a zahřívejte ji, dokud se připálené zbytky denní doby neuvolní. Po umytí můžete pánev také vždy vytřít olejem a poté přebytečný olej odstranit a dobře vysušit. To je dobrý a nejjednodušší způsob konzervace litinového nádobí.
Tepelný šok litinového nádobí je velmi nebezpečný. Po vaření nechte nádobí vychladnout a teprve poté jej umyjte, nejlépe ručně. Vaření pokrmů obsahujících kyseliny, alkohol nebo velké množství cukru může být rovněž nebezpečné pro cenné vlastnosti litinového povrchu. Rajčatová šťáva nebo víno mohou poškodit ochrannou vrstvu na dně litinového hrnce. Aby byl litinový hrnec v takových případech opět lesklý, kluzký a hladký, je třeba jej vyčistit a znovu chránit olejem nebo konzervovat vypálením. Při smažení v litinovém hrnci můžete používat kuchyňské náčiní z jakéhokoli materiálu, protože litina je velmi odolná. Nejlepší však budou silikonové a dřevěné špachtle. Protože litinové nádobí může být citlivé na vlhkost, nesmíte zapomenout ho po každém použití důkladně vysušit. K tomu můžete použít papírovou utěrku, hadřík nebo pánev položit na teplý hořák. Aby nádobí nezrezivělo, měly by být litinové pánve skladovány na suchém místě. Litinová pánev také zůstane dlouho funkční, pokud ji řádně vyčistíte. Nesprávné čištění ji může poškodit nebo dokonce zcela zničit!
Pokud je litinová pánev velmi znečištěná, zalijte ji horkou vodou a zahřívejte ji, dokud se připálené zbytky denní doby neuvolní. Po umytí můžete pánev také vždy vytřít olejem a poté přebytečný olej odstranit a dobře vysušit. To je dobrý a nejjednodušší způsob konzervace litinového nádobí.
Vrácení zdarma
do 30 dnůExpedice tentýž den
Pro objednávky zadané do 12:00Doprava zdarma
Při nákupu nad 999 Kč