21.12

Jak elegantně servírovat ryby?

Pokud jde o elegantní servírování ryb, máme na výběr z mnoha možností. Prvním aspektem je, zda se pokrm bude na stůl podávat vcelku, nebo po částech. To závisí mimo jiné na konkrétním pokrmu, který připravujete. Pamatujte, že pokud připravujete rybu ve fólii, mělo by se maso před podáváním rozbalit. Je to proto, že jeho uchovávání v teple může znesnadnit porcování. Celou rybu můžete naaranžovat na brambory, ať už pečené nebo šťouchané, nebo k tomuto účelu použít rýži. Doplňte ji zelenou přílohou. Mezi ně patří čerstvá bazalka nebo hlávkový salát. Další možností, jak rybu elegantně servírovat, je položit vedle ní plátek citronu a na maso položit kousek másla.

Jak rybu pěkně naservírovat na talíř?

Velmi důležité při tom, jak elegantně servírovat rybu, jsou talíře, na kterých se pokrm podává. Vyplatí se dbát na to, aby byly součástí jedné sady s ostatními pokrmy. Zajistíte tak ještě větší estetický dojem v jídelně, který je neodmyslitelně spojen s elegancí. Pozornost věnovaná těmto detailům vám často umožní odpustit si další dekorace, i když čerstvá zelenina, která doplňuje chuť pokrmu, je vždy vítaná. V naší nabídce najdete jídelní talíře vhodné k rybám, například Adel Black 24 cm, Erica Grey 27 cm a Odette 27 cm. Máme pro vás také připravené sady jídelního nádobí.

Jak podáváte omáčky k rybám?

Je dobré zajistit, aby se omáčky k rybám podávaly v samostatných miskách uprostřed stolu. Je to mnohem elegantnější varianta, než kdybyste jimi potřísnili maso. Hosté navíc budou moci sáhnout po zálivkách podle vlastních preferencí. Tato varianta bude také dobře fungovat, pokud budete rybu podávat v nádobě odolné proti zapékání, a ne jako jednotlivé porce pro každého. Podobně můžete pohostit i saláty a saláty s omáčkami. Pokud jde o pečivo, například česnekové bagety nebo krutony, můžete je umístit do košíku. Dobrý nápad je také připravit rybí sendviče, které můžete naaranžovat na talíř.

Jaké přílohy se hodí k rybám?

Při přemýšlení o tom, jaké přílohy se hodí k rybám, můžeme dojít k závěru, že výběr je opravdu značný. V první řadě jsou to brambory v různých podobách - pečené, šťouchané nebo jako hranolky. V úvahu přichází také rýže nebo ovesná kaše. Dbejte také na to, abyste měli výraznou omáčku. Mezi oblíbené možnosti patří zálivka, smetanová a brokolicová, jogurtová a bylinková, citronová, lišková a špenátová. Lososa můžete podávat na bramborových nebo cuketových plackách a uzenou rybu s vejcem a avokádem. Mnoho lidí ocení kombinaci s těstovinami, žitným nebo celozrnným chlebem nebo různými dipy.

A co příbory?

Hodit se budou i rybí příbory. Patří k nim vidlička se třemi hroty a vykosťovací nůž. Pokud jde o vhodnédoplňky, neměli bychom opomenouttalíře na ryby. Ty by měly mít tvar samotného pokrmu. V naší nabídce najdete také podnosy na ryby Basic Kitchen Cookini v různých velikostech - 50 cm, 55 cm, 60 cm a 65 cm. Doporučujeme také talíř Kashub 38 cm.

Podívejte se také na další produkty v naší nabídce:

- V nabídce najdete také talíře

- Večeřový servis

- Salátové mísy

- Talíře

- V jakých šálcích se má podávat čaj?

- V jakém pořadí se prostírá stůl?

Naše produkty

Zprávy
|
Bestsellery
|
Propagační akce
Načítání...